Hvis din printer ikke er garanti, skal du købe generiske blækpatroner. Disse kan købes fra forskellige steder. Priserne varierer afhængigt af patronmodellen, så det er en god ide at shoppe rundt for at finde den bedste handel. Hvis din printer stadig har garanti, er det bedst at bruge producentens blæk, ellers kan din garanti blive ugyldig.

Skaf en HP printer

Invester i en HP-printer, der bruger udskiftningstjeneste til øjeblikkelig printerblæk. Du skal tilmelde dig tjenesten, så når printeren er tom for blæk, bestiller printeren automatisk en udskiftningspatron, der ankommer med posten. De tilbyder også 15 gratis tryk hver måned, hvis du går over det oprindelige beløb, er det kun 10 kr. pr. Ekstra 10 tryk. HP tilbyder prisplaner, der giver dig flere udskrifter pr. Måned, de starter fra 10 kr. for 15 udskrifter og op til 80 kr. for 300. Dog, hvis du ikke bruger dit kvote, vil du stadig blive opkrævet, men de resterende udskrifter vil rollover til næste måned. Dette vil kun være det beløb, du modtager som en del af din prisplan. Øjeblikkelig blæk fås på tværs af en lang række printere, der starter fra 300 kr. og har brug for en internetforbindelse for at denne service kan fungere.

Hvis du udskriver meget

Hvis du udskriver i bulk, giver Epson og Canons nye serie printere dig op til 6.000 farveprint fra fire individuelle farvede farver. I stedet for at bruge patroner, har de blækbeholdere, der individuelt kan genopfyldes. Blækket til disse printere er betydeligt billigere end en typisk patron med priser. Laserprintere er et meget bedre valg, hvis du har brug for rigtig tekstdokumenter i høj kvalitet, selvom de ikke er så gode til fotos. Maskinen i sig selv vil være dyrere end inkjetprintere, men patronudskiftningen er meget billigere. Og du får også hurtigere udskrivningshastigheder med en laser.