Dette indhold er sponsoreret.

Hos Nettopower får du ikke kun billig el uden abonnementsgebyr, men også en sublim kundeservice. Det kan ofte være en jungle at finde rundt i de forskellige elselskabers produkter og vilkår, men ikke hos Nettopower. Her er der ét produkt. Hos dette elselskab kan du nemlig kun få variable elpriser, da erfaring viser, at dette oftest er det billigste for dig som forbruger. Derudover er der gennemsigtighed, strøm fra danske vindmøller, ingen binding eller abonnementsgebyr, og så dækker de selvfølgelig hele Danmark.

Sådan sparer du på din strøm

Der kan være mange faktorer, som spiller ind, hvis du har et højt elforbrug. Måske er I mange i husstanden, måske har I en alt for dyr elleverandør, eller måske skal I blot revurdere, hvordan I bruger elektriske apparater i hverdagen. Forneden finder du gode råd til at sænke din strømregning.

  1. Sluk helt for de apparater, som står på standby

Bruger du ikke TV’et, så sluk for det.

  1. Fyld din opvaskemaskine eller vaskemaskine helt op

Fylder du disse helt op, bliver du fri for at skulle tænde for dem flere gange end højst nødvendigt og sparer derved energi.

  1. Vask ved en lavere temperatur, og lufttør dit tøj

Det meste tøj kan blive rent ved 30-40 grader. Vasker du ved en lav temperatur, sparer du på energien og din elregning. Har du mulighed for at hænge dit tøj til tørre, så gør det frem for at bruge tørretumbleren. Tørretumbleren er en stor strømsluger, og ved at lufttørre dit tøj sparer du en stor del energi og ressourcer.

  1. Skift sparepæren ud med LED-pærer

Sparepæren blev udfaset i 2021, da LED-pærer er langt mere miljø- og pengepungsvenlige. De bruger ca. 25 % mindre strøm, og så kan de holde i 10-25 år.

  1. Sluk for lyset

Er du ikke i et rum, så sluk for lyset. Vi glemmer alt for ofte at slukke for lyset, når vi går ud af et rum, og dette er måske en af de helt store syndere på netop din elregning. Ikke at slukke for lyset er som at fyre for spurvene.

  1. Strøm og madlavning

Vi bruger meget energi, når vi laver mad, men dette kan også sagtens reduceres. Når du koger vand, så kog kun det vand, du reelt har brug for. Jo mere vand, der skal koges, jo mere energi og derved strøm skal der også bruges. Har du noget i gryderne, så kom låg på. Ved at komme låg på gryden udnytter du energien og derved strømmen langt bedre, da låget holder på varmen i gryden.

Et elselskab uden binding

En måde, du også kan spare på hele dit elregnskab, er ved at vælge et billigt elselskab som eksempelvis Nettopower. Nettopower har ikke noget oprettelsesgebyr eller abonnementsgebyr. Du betaler altså kun for den strøm, som du bruger (+ skatter og afgifter). Ved at vælge et elselskab, som har dig og dine behov som forbruger i centrum, sikrer du dig, at du altid bliver mødt af nogle af de bedste elpriser og en fantastisk kundeservice.