Hvis du går med tanker om at finde en ny bil, som du kan køre rundt i til hverdag, er leasing noget, du kan overveje. Du kan for eksempel vælge noget som flexleasing, der vil bringe flere forskellige fordele med sig. Læs videre her for at høre mere om, hvorfor du skal vælge netop flexleasing, når du skal have ny bil.

Hvad er flexleasing?

For at kunne blive afklaret omkring, hvorvidt det er flexleasing du skal vælge, når du skal finde ny bil, er det en fordel at sætte sig ind i, hvad det faktisk vil sige at flexlease en bil. Når du vælger flexleasing, betales registreringsafgiften igennem mindre rater løbende, som bestemmes ud fra procentsats. Du vil kun betale disse små månedlige rater i den periode, hvor du leaser bilen.

Flexleasing er altså derfor en løsning der gør, at du ikke skal betale hele registreringsafgiften på én gang, som du ellers skal, hvis du køber in bil på traditionel vis. Det kan altså derfor for mange være en fordel at vælge flexleasing, når der skal findes ny bil.

Kør i din drømmebil

En anden stor grund til at vælge flexleasing, når der skal findes ny bil, er at det giver mulighed for at køre i den bil, som du drømmer om. Dette er noget, som traditionelt køb af bil højst sandsynligt ikke vil gøre for dig.

Du kan altså derfor flexlease en fed bil, som du måske ellers ikke ville have haft muligheden for at køre rundt i til dagligt. Hvis du har en drøm om at køre en bestemt bil, kan du derfor med flexleasing gøre dette til en realitet. Disse er altså blot nogle af de forskellige fordele der vil medfølge, hvis du beslutter dog for at flexlease sin nye bil fremfor at købe den.