Siden danske spils monopol i 2012 blev fjernet i Danmark er der næsten dagligt kommet nye betting muligheder til.

For dig som forbruger kan det både være en fordel og en ulempe. Fordelene ligger i at du har flere muligheder for både spil, bonus, odds osv. Ulemperne kan ligge i at finde de gode betting sider at spille på.

Artiklen her stiller skarpt på hvordan du finder de bedste muligheder inden for betting i Danmark.

Kig efter Spillemyndighedens logo

Selvom der efterhånden er stor kontrol med diverse spillesider på nettet, så findes der desværre stadig brodne kar indimellem. En af de ting du kan kigge efter for at være sikker, det er Spillemyndighedens logo.

Det sikrer dig at det gældende betting site lever op til danske vilkår og krav, bl.a. om udbetalingsprocenter og skatteregler. 

Læs anmeldelser på nettet

Betting sider er ret populære, og under den nu overståede Corona pandemi, blev bettingsiderne ikke mindre populære. Det betyder også at der er kommet mange nye til, og som sagt kan det gøre det svært at vælge.

En af de ting du kan gøre, er at læse anmeldelser fra andre brugere, eller professionelle sites der er eksperter i at anmelde betting sider og online casinoer.  

Kig på tilbagebetalingsprocenten

Når du vælger at bette, så skal du aldrig satse på at få et overskud eller blive millionær, men derimod skal du gå efter at have det sjovt.

Dog er der bestemt ikke noget galt i at give dig selv de bedst mulige chancer for gevinst, og det gør du blandt andet ved at kigge på tilbagebetalingsprocenten. Det er ingen vinder garanti på nogen måde, men det giver klart bedre chancer at vælge et betting site med høje tilbagebetalingssatser.

Gå efter en god start bonus

Igen, så skal du på ingen måde regne med at du kan tjene penge eller få et overskud ud af at bette, du kan selvfølgelig være heldig.

Dog kan du lige så godt få så meget sjov ud af dine penge som muligt, og det kan du gøre ved at kigge efter et bettingsite med sign up- eller velkomstbonus, eller andre favorable vilkår når du laver din første indbetaling.

Husk dog at du aldrig skal spille for mere end du har råd til at tabe. Har du brug for hjælp skal du altid huske at du kan henvende dig anonymt til Stopspillet.dk.