JydskeVestkysten er Danmarks største regionale avis og udkommer i 9 udgaver som hver især dækker områderne: Esbjerg, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Tønder, Varde Billund og Vejen. Avisen udkommer både som papiravis og i digital form.

Snart 250 års tilknytning til lokalnyheder

Om små 15 år har JydskeVestkysten bragt nyheder ud til danskerne i det syd-vestlige Danmark i et kvart årtusinde. Det er ikke mange danske virksomheder, som kan prale af at have eksisteret så længe, hvilket er udtryk for en enorm opbakning til lokalt nyhedsstof i Danmark.

I dag har avisen mere end 180.000 læsere, mange af disse som faste abonnenter på avisen.

Avisen har hovedsæde i Esbjerg og har naturligvis særskilte redaktioner ude i de 9 områder, hvor avisen udgives.

Hvad skriver JydskeVestkysten om?

JydskeVestkysten er ikke kun en lokalt forankret avis. Selvom det lokale nyhedsstof er det centrale omdrejningspunkt, så byder avisen på meget mere end det, hvilket er en medvirkende årsag til at JydskeVestkysten kan overleve som avis i en digital tidsalder.

Udover at du får Danmarks bedste dækning af dit lokalområde, får du nemlig også både nationale og internationale nyheder, både hvad angår kultur, politik, sport og erhverv. Som noget unikt udkommer Avisen Danmark som en del af JydskeVestkysten og er en tværgående avis i avisen, som udkommer sammen med alle 14 lokale dagblade, som udgives af mediekoncernen Jysk Fynske Medier.

Typer af abonnement

JydskeVestkysten tilbyder flere typer af abonnementer, som er sammensat ud fra læsernes behov. Da nogle foretrækker en avis mellem hænderne og andre avisnyhederne i digital form, så findes der hos JydskeVestkysten nedenstående 3 abonnementstyper:

  • Papiravisen leveret hele ugen
  • Papiravisen leveret i weekenden
  • Digitalt abonnement hele ugen

Holder du et abonnement, hvor den trykte udgave af avisen er inkluderet, så får du samtidig den digitale adgang med uden ekstra omkostninger.

Kundefordele hos JydskeVestkysten

Som abonnement på avisen hos JydskeVestkysten, er det ikke kun en avis du abonnerer på. Du får nemlig helt uden ekstra beregning adgang til avisens store fordelsklub, hvor du kan få rabat på en lang række produkter, events, arrangementer og rejser. Her er der store penge at spare og fordelsklubben er ivrigt benyttet blandt avisens abonnenter.

Derudover får du som kunde adgang til avisens store digitale artikelarkiv, hvor du kan gå på opdagelse blandt alle artikler bragt i JydskeVestkysten siden avisens start i 1786.

Hvad koster et abonnement på JydskeVestkysten?

Det er dyrt at producere en avis i dagens Danmark. I takt med at aviserne har oplevet større konkurrence fra digitale nyhedsmedier, så er det også blevet sværere at holde avisernes omkostninger nede. Så ergo rammer det også prisen på avisabonnementerne.

Heldigvis er det stadigt muligt at finde et rigtig godt tilbud på et abonnement på JydskeVestkysten, du skal blot lede det rigtige sted. Et af de steder, er hos Aviskampagner.dk, som altid har et fordelagtigt tilbud til dig på et abonnement på JydskeVestkysten og andre populære aviser i Danmark. Her kan du spare mange penge i forhold til normale abonnementspriser.