Man når et tidspunkt på året, hvor fredag aften er reserveret til TV2, for der danser kendisser for øjnene af det meste af Danmark. Programmet er sjovt for hele familien, især når indsatsen bliver spændende. Nu er det muligt at bette på spændende odds på de forskellige resultater i programmet, og du kan nu finde odds her på vinderen af vild med dans. Der er altså garanteret en underholdende aften for hele familien, så længe alle er over 18 år, hvis man oddser på vinderen af vild med dans. Du kan i denne artikel læse mere omkring de forskellige odds og mulighederne for at udvide din og familiens underholdning jeres fredag aften. 

De bedste odds

De højeste odds på vinderen af vild med dans må klart gå til Micki Cheng og Jenna Bagge. De har nemlig odds 25 hos Oddset. En ufattelig høj odds i forhold til de andre. Lise Rønne og Silas Holst har nemlig kun odds 5 hos bet365 og Jimilian sammen med Asta Björk har kun odds 2,50 ved Unibet. Til sidst ligger Pernille Blume og Morten Kjeldgaard med odds 2,40 hos Nordicbet. Til gengæld er der odds 8,00 på, at Pernille Blume og Morten Kjeldgaard bliver stemt ud af vild med dans og ligeså med Jimilian og Asta Björk hos henholdsvis Unibet og Bet365. Den laveste odds på hvem der bliver stemt ud må så gå til Micki Cheng og Jenna Bagge med odds 1,65 og på andenpladsen ligger Lise Rønne og Silas Holst med odds 4,50. Der er altså nok at vælge imellem, hvis man har lyst til at oddse på deltagerne i Vild med dans

Favoritterne

I 2021 så Vild med dans sit første kvindelige par danse sammen, som ellers kun kan sammenlignes med det andet samme-køns-par i 2019. Et andet historisk sammenstød i 2021 sæsonen kunne være, at hvor vinderen ofte har været en skuespiller er der kun to af dem med, som begge også læner sig op ad de 70 somre. Desuden er der også kun to sportspersoner, som ellers er den anden type vinder man typisk ser i Vild med dans. Det er også en af sports personerne der står som en stærk favorit, nemlig Pernille Blume i følge af Morten Kjeldgaard. Resten af dem, der står til at vinde falder ellers uden for kategori, så vinderen af vild med dans 2021 bliver spændende. Lise Rønne og Silas Holst er det andet favoritpar og på tredjepladsen finder man Claudia Rex og Freja Kirk.