Har du en tendens til at kede dig, når du har et par timer uden planer? Du er helt sikkert ikke alene. Det kan føles som et nederlag at bruge en hel dag på sofaen med en streamingtjeneste kørende, hvor du får set en hel sæson af yndlingsserien, men nogle gange er det ganske enkelt det, man har brug for, og så er det helt okay.

Hvis du nogle gange falder hen til at spille Tetris eller Candy Crush og tit har mobilen fremme alligevel, kan det være, du trænger til nye ting at give dig til. Spillehallen har mange forskellige spil, du kan kigge på, og så kan du bruge 10 minutter på at få fordrevet lidt af tiden der. Nogle gange skal der mere til for rigtigt at vågne fra sin døs. Det kan nemlig godt betale sig at bevæge sig udenfor og bare lige gå en tur i stisystemet nærved, så man kan få blæst lidt frisk luft i hovedet og få gjort klar til at handle aftensmad eller læst op til dagen efter.

Få gang i rutinerne

Det kan handle om manglende rutine, hvis man føler, man tit har tid til overs. Det kan være, du ganske enkelt skal give dig selv tid til at være dig selv. Brug noget tid på at skrive ned, hvad du gerne vil og godt kunne tænke dig. Nogle gange føler man, at man slet ikke har tid til alle de ting, man gerne vil, men i virkeligheden handler det om, at man ikke har planlagt det nok, og derfor får man en tendens til at bruge en hel lørdag på sofaen i stedet for at få løbet den tur, man så længe havde overvejet.

Du kan også kontakte en håndfuld veninder, så I kan spille brætspil og nyde noget god mad sammen. Der er rig mulighed for underholdning.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder