Om man kommer fra Esbjerg eller blot er på besøg i byen er der mange gode ting at give sig til. Det er altid godt og givende at prøve noget nyt, og det er jo i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan kaste sig ud i.

Leg indretningsekspert

Inde på pixo.dk kan man få en masse inspiration til hvordan man kan peppe sit hjem op – og dette gør sig gældende uanset om man har bolig i Esbjerg eller i hvilken kom helst anden by. Man kan for eksempel få noget inspiration til, hvordan man kan tilføre forskellige krukker som en del af indretningen i sit hjem.

Alt afhængigt af krukkens form og farve kan krukker bidrage med et helt nyt look til hjemmet! Hvis man vælger nogle mørke krukker, der er udformet i lidt groft materiale kan det tilføre et råt, lidt rocket look til ens stue eller entre.

Man kan også vælge nogle krukker med et lidt mere delikat udtryk, som er lyse i farverne og måske med et mønster malet eller printet på eller udformet i leret, krukken er lavet i. Det kan give et feminint pust til indretningen, hvilket er meget charmerende til ethvert hjem.

Dyrk sport

Sport og motion er godt for både krop og sjæl, og ledo.dk  kommer med nogle gode bud på, hvordan man kan røre sig på sjove og spændende måder. Man kan spille bordtennis, gå til svømning, stå på ski eller prøve kræfter af med boksning. Men man kan også bare dyrke den motionsform, der er universel og kan dyrkes uanset tid og sted – nemlig løb.

At løbe en tur er også en skøn måde at opleve en by på, eksempelvis kan man på en løbetur i Esbjerg se alt hvad byen har at byde på!