Det er ikke altid bussen, man først og fremmest tænker på, når årets rejser ud i landet skal planlægges. Men faktisk kan rejser med bus være en glimrende rejseform, hvor man kan sidde afslappet og også har god mulighed for at interagere med sin gruppe, hvis man rejser i flok.

Her kommer tre gode grunde til, at busrejser er en undervurderet rejseform.

Plads og komfort

Når du rejser i en bus, vil du hurtigt bide mærke i, hvor meget plads du rent faktisk her. Modsat på f.eks. et fly, har du god benplads og sæderne er overraskende gode. Det betyder ikke bare, at du ikke føler dig indeklemt, når du sidder på din plads, men også at du kan hvile bedre under rejsen, så du er frisk, når du når frem til din destination.

Når man taler om komfort, er det at kunne rejse sig op og strække benene naturligvis også værd at tage med. I bussen kan du let gå en tur eller to frem og tilbage, hvis du vil have lidt gang i benene. Der er naturligvis også gode toiletfaciliteter i en moderne bus – og så har mange busser gratis Wi-Fi, som en del af rejsen!

Dermed kan du streame din yndlingsserie eller få tiden til at gå med at surfe på nettet – medmindre du selvfølgelig foretrækker at læse en god bog eller bare sove.

Udsigten under turen

Med de store åbne ruder i bussen kan du se fantastisk natur, når du tager bussen rundt. Alene på en tur i Danmark vil du have mulighed for at se mange skønne ting, mens en tur igennem Europa kan være en oplevelse i sig selv, så du helt glemmer, at du sidder mange timer i en bus.

Prisen er typisk bedre!

Ikke nok med at du får bedre komfort og typisk en fantastisk udsigt, så er det som regel også billigt at rejse med bus! Og som om det ikke var nok, belaster mange busser også klimaet mindre! Det er bestemt værd at huske på.