Hvis du er på besøg i Esbjerg eller bor tæt herpå, er der god grund til at besøge Broen Shopping. Broen Shopping er et shoppingcenter beliggende i hjertet af Esbjerg. Her vil du kunne finde en lang række af butikker, så der er mulighed for at finde alt, hvad du mangler. Fashion, boligartikler, elektronik og dagligvarer kan blandt andet findes i shoppingcentret. Herunder får du en introduktion til det lyse og hyggelige shoppingmiljø.

I det følgende får du informationer omkring:

  • Broen Shoppings butikker
  • Shoppingmiljø
  • Parkeringspladser
  • Placering i Esbjerg
  • Broen Bonus App B+
  • Shoppingcentrets åbningstider

Butikker med alt hvad hjertet begærer

Er du på udkig efter et nyt outfit, kan dette og meget andet findes i Broen Shopping. Udvalget af tøjbutikker lyder blandt andet på Esprit, Fransa, H&M, MONKI, Vila og Saint Tropez. Hermed er der tøj til både teenagere og ældre. Derfor kan du med fordel tage din datter under armen, hvis I begge mangler nyt tøj til garderoben. Boligforretninger såsom Bahne og Imerco kan ligeledes findes i Broen Shopping. Når sulten trænger sig på, kan I for eksempel besøge den hyggelige café Aunt Betty, fastfoodspisestedet Burger King eller Restaurant Flammen, hvis I er ekstra sultne.

Praktiske ærinder såsom et smut ind på Apoteket kan også lade sig gøre på Krone Apotek i Broen Shopping. Skal du have handlet ind til aftensmaden, er det store supermarked Kvickly en mulighed. Elektronikfans kan ligeledes gå på opdagelse i Telia, WeCoverYou og Yousee. Derudover findes fine jakkesæt og andre gode tøjdele til både mænd og drenge i blandt andet Blend, Marcus og Nielsen’s.

Broen Shopping byder på 60 forskellige, interessante butikker. Derfor kan du nemt bruge mange timer i det flotte center – især hvis regnen siler ned udenfor. Hold ligeledes øje med de mange sjove aktiviteter, der tit finder sted i Broen Shopping. Der er aktiviteter til både store og små, så lørdag eller søndag kan tilbringes i underholdende selskab.

Venligt og lyst shoppingmiljø

Shoppingcentre skal gerne emme af lys og en behagelig stemning, og dette får du med garanti i shoppingcentret Broen Shopping i Esbjerg. Du vil få lyst til at slentre op og ned ad centrets fine, brede gange, som supplerer den udeliggende Kongensgade. Danmarks længste gågade starter samtidig lige uden for hovedindgangen. Hermed kan du med fordel fortsætte shoppingturen i Esbjerg, hvis vejret byder op til det.

Masser af parkeringspladser

Når du besøger Broen Shopping, skal du ikke være bange for ikke at kunne finde en parkeringsplads. Centret har 700 parkeringspladser – 600 pladser på taget og 100 pladser ved indkørslen i Exnersgade. Indgang til parkering er ligeledes ved Exnersgade. På en af de 700 pladser kan du holde i op til 4 timer, ganske gratis. Dermed er der rig mulighed for at ordne alle ærinder, inklusiv selvforkælelse hos en af butikkerne med fokus på personlig pleje.

Super placering midt i Esbjerg

Broen Shopping har en rigtig god beliggenhed – midt i Danmarks 5. største by. Shoppingcentret ligger lige ved siden af tog- og busstation samt ved de indfaldsveje, som forbinder Esbjerg med oplandet og E20. Hermed kan du hurtigt komme til og fra centret, uanset hvilket transportmiddel, der er tale om. Tager du cyklen hen til Broen Shopping, er der parkering til denne ved alle indgange.

Broen Bonus App B+

Med Broen Bonus App B+ får du adgang til diverse tilbud, gaver, præmier og aktiviteter i Broen Shopping. Denne bonus App gør det muligt for dig at få besked omkring særligt spændende og gode tilbud. Du får ligeledes 10 point ind i appen, hver gang du besøger Broen Shopping. Pointene kan veksles til gaver, præmier og gode priser på en lang række af varer.

Åbningstider Broen Shopping Esbjerg

Broen Shopping i Esbjerg har åbent hver eneste dag i ugen. Fra mandag-fredag har shoppingcentret åbent fra kl. 10-19. Både lørdag og søndag har centret åbent fra kl. 10-17. Det er kun på helligdage, at Broen Shopping er lukket. Selve centret er desuden åbent søndag-torsdag mellem kl. 07.30-22.00 og fredag-lørdag mellem kl. 07.30-23.00. Hermed er der også mulighed for at gå en hyggelig morgen eller sen aftentur inde i Broen Shopping, selvom butikkerne har lukket.

Hvad angår Kvickly og de forskellige restauranter i Broen Shopping, har hver af disse udvidede åbningstider. Kvickly har eksempelvis åbent alle ugens dage fra kl. 8-21 og har kun lukket på helligdage.