Der er utroligt mange, der ikke får så meget ud af deres dage – og dermed deres liv – som de har potentiale til at kunne. Ikke nødvendigvis i form af, hvor meget arbejde de får udrettet eller hvor produktive de er, når de har fri, men derimod i form af de ting, der betyder noget for dem. Deres helbred, velvære, sociale relationer og lignende. Når vi får travlt er det typisk disse ting, som vi forsømmer – de ting, der gør os gladest. Hvis du vil undgå dette, så kan du læse med lige her, hvor vi giver dig nogle tips og tricks til at få så meget ud af dine dage og dit liv som overhovedet muligt.

Læg dit tøj frem dagen før

En af de ting, der kan hjælpe dig med at starte dagen rigtigt er at lægge tøjet frem dagen før. Du kan tjekke vejrudsigten her: https://vejret-i-morgen.dk/europa/danmark/sydjylland/esbjerg/, og tilpasse dit outfit, så du er sikker på, at du er komfortabel, og kan holde varmen – men uden at få det for varmt.

Dit tøj har utroligt stor indflydelse på din dag – det er trods alt det første, du har med at gøre, når du vågner og noget, som du har med dig hele dagen. Derfor er det altså vigtigt at give det lidt tanke – og at sørge for, at din garderobe er opdateret.

Planlæg din uge hver søndag

Mange misser en masse muligheder ved ikke at planlægge deres uge. Først og fremmest kan det være stressende ikke at vide, hvad der venter dig forude. Det kan nemlig køre rundt i hovedet på dig, og du kan føle dig mere travl, end du i virkeligheden er.

Derudover kan du nemt komme til at ”spilde” en masse tid på at overveje, hvad du nu skal give dig til. Hvis du har en masse pligter og forpligtelser hængende over hovedet, så er der sjovere ting at bruge sin tid på, end at tænke over det næste på programmet. Især når du kan undgå det.

Denne time – eller hvor længe du bruger på det – behøver desuden ikke at være kedelig, og du behøver ikke at betragte det som en pligt. Du kan gøre det hyggeligt. Sæt dig i sengen med din computer, sæt noget god musik på – måske du har lavet dig en kop kaffe eller te inden – og hyg dig med det. Det er en oplagt mulighed for at inkludere alle de ting, som du nyder mest – hvilket fører os til det næste punkt!

Tag dig tid til de ting, der gør dig glad

Det er forskelligt fra person til person, hvilke ting, der gør os glade. For nogen er det en frokostdate med en veninde, for andre er det en tur i træningscenteret, for nogle helt tredje er det at smide sig foran fjernsynet til en god serie. Uanset hvad der gør dig glad, så inkludér det i dit skema.