Når et nyt år starter, kan dine nye mål og vaner også starte. Det er en frisk start, hvor det kan være lettere at finde motivationen frem til klare nye mål. Det nye år kan også være året, hvor du gør nogle flere gode ting for dig selv. Men hvad kan du f.eks. gøre for dig selv?

Begynd på et rygestop

Hvis du i længere tid har tænkt på et rygestop, men ikke har kunne komme i gang, vil det være en oplagt mulighed at begynde på det nu. Hvis du får svært ved at stoppe fra den ene dag til den anden, kan du i stedet trappe gradvist ned med en e-cigaret, som du kan få her. Det er at gøre noget godt for dig selv, fordi:

  • det er bedre for dit helbred

  • du kommer til at spare en masse penge

  • du slipper for at sætte både dit tøj og møbler til med dårlig lugt

Lær dig selv at holde pauser

Det er vigtigt at give sig selv lov til at holde pauser. Det nytter ikke noget, at du suser rundt og presser dig selv hele tiden. Du har brug for at lade op en gang imellem, så du får ny energi til at klare nye opgaver og udfordringer. Desuden skal du huske at nyde dine pauser og ikke tænke på alt muligt andet imens.

Forkæl dig selv

Selvforkælelse kan være rigtig mange ting. Det kan bruges, hvis du f.eks. i længere tid har kæmpet for at opnå et bestemt mål og endelig opnår det. I sådan et tilfælde er godt at forkæle sig selv. Der er ingen regler for selvforkælelse, for det handler bare om at gøre noget, som får dig til at føle dig godt tilpas, og som får dig til at slappe af.