Hvis din kæreste er den sporty type, er der mange gaver, som kan gå rent ind. Dem vil vi nu tage et kig på.

Løbetøj

Løbetøj er en gave både til ham, men også til dig. Løbetøjet kan være med til at sikre, at din kæreste varetager sin løbeform, og det er altid godt for en partner. Dels holder han sig i form, dels taber han en masse kalorier, og dels får han en bedre kondition, hvilket altid kan være gavnligt i mange i parforholdet. Hvis din kæreste har det rette løbeudstyr, er der en større sandsynlighed for, at han vælger at løbe en tur, end hvis ikke han har ordentligt løbetøj.

Sportsur

Det er til kæresten, der virkelig går meget op i sine løbeture. Ofte er det sådan med sportsure, at de motiverer meget mere, end man kunne have forestillet sig. Det skyldes, at sportsuret viser så mange ting, som man gerne vil score højt på. Man vil gerne have, at ens hjerte pumper masser af blod, at man tager mange skridt, at ens gennemsnitsfart er høj, at man har en god pulsmåler med meget mere. Det er motiverende at have et sportsur, og det kan kun gavne både dig og din partner. Du vil opleve en kæreste, der ved købet af et sportsur kommer til at blive langt mere motiveret end før.

Træningsudstyr

Det helt rigtige træningsudstyr er fantastisk for manden, der godt kan lide at træne. Hvis du køber det rigtige træningsudstyr, kan du se mere til din kæreste, hvis du savner ham, når han er væk for at træne i fitnesscenter. Hjemmetræningen er også en god måde at få din kæreste til at træne i fitness, da hjemmetræning kan medvirke til, at man føler sig klar til at træne i fitnesscenter. Undersøgelser fra USA har konkluderet, at mange døjer med usikkerhed i fitnesscentre. Med hjemmefitness kan kæresten træne derhjemme, indtil han føler sig klar til fitnesscenteret. Når han er det, vil han kunne få mere ud af muskelopbygningen.

Sunde snacks

Proteinbarer eller proteinpulver? Det er et spørgsmål, mange fitnessudøvere debatterer flittigt. Ikke kun i forhold til, hvad der giver bedst, men det er også i forhold til, hvad der smager bedst. Det kan man diskutere i lange baner, men faktum er, at begge har en positiv effekt på kroppen. Og så smager de for de flestes vedkommende også godt.

Én ting er at træne fitness. Noget andet er, hvis man træner fitness, uden man tager hånd om sin krop. Og det gør man bedst ved, at man følger en god kostplan og får de rette mængder proteiner. Dem får man bedst ved at indtage proteinpulver efter træning eller spise en proteinbar, der er spækket med proteiner.

Fodboldtrøjer

Hvis din mand er glad for fodbold, er det klart, at en fodboldtrøje vil være en dejlig gave at modtage. Man kan opnå mange gode minder med en fodboldtrøje. Det kan være den, man ser en uforglemmelig kamp på, eller det kan være den, man har på til en god og hyggelig fodboldkamp med gutterne.