På Little Happys hjemmeside er det så heldige at have fået endnu flere af Filibabbas skønne produkter hjem. Alle elsker Filibabba og deres gode produkter, og det er der mange grunde til. Filibabba er GOTS-certificeret, hvilket betyder, at vi kan være sikre på at være produkter er produceret ordentligt. For det andet har alle deres produkter et pænt design med flotte farver og mønstre.

Filibabba er et anerkendt brand og på Little Happy hjemmeside eller via dette link; www.littlehappy.dk/filibabba, har du mulighed for at finde nyheder til en god pris. Hos Little Happy kan du finde kendte brands som Filibabba, HAY osv til priser i børnehøjde. Dette giver dig mulighed for at give dit barn kvalitets ting uden, at det skal koste en formue.

Prøv de nye ting fra Filibabba 

Det er altid spændende når Little Happy modtager nye ting fra Filibabba. I denne omgang har du mulighed for at finde en masse ting til badeaktiviteter som fx badering, badevinger osv. Det er vigtigt i sommerperiode, at barnet bruger hjælpemidler, indtil han/hun kan svømme helt selv. De nye badevinger og baderinge fra Filibabba kommer i flotte farver og mønstre.

  • Badevinger: Det er her til sommer vigtigt, at dit barn har mulighed for at bruge hjælpemidler i vandet, hvis han/hun ikke kan svømme. Disse badevinger gør det muligt for barnet selv at svømme rundt, men med støtte fra vingerne. 
  • Badering: Baderinge er super gode til de helt små børn, som ikke kan bruge badevinger. Her har mor og far mulighed for at svømme rundt sammen med den lille, dog med fuld tryghed. For at give både forældre og barn endnu mere tryghed kan badering og badevinger kombineres. 
  • Badebassin: Til sidst har Little Happy også fået de fineste badebassiner inden på hjemmesiden. Badebassinerne er super gode til de varme sommerdage. Her har barnet mulighed for at blive kølet ned. Disse badebassiner er super gode hvis man bor langt væk fra havet eller når familien er i sommerhus.

Støt op omkring Filibabbas værdier

Når du køber fra Filibabba er du med til at støtte dem og give dem mulighed for at blive endnu mere bæredygtige. Filibabba er GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de har ekstra meget fokus på økologi, bæredytighed og social ansvarlighed. Derudover kan du også være sikker på at fabriksarbejderne arbejder under gode og sikre vilkår samt at der ingen børnearbejde er.

Derudover kan man også se, at Filibabba har en bæredygtig tankegang, når det kommer til design. Alle af deres produkter er lavet i gode og holdbare materialer, som gør, at produktet har en lang levetid. Derudover kan nogle af deres produkter endda udvides i takt med at barnet vokser.