Livet er fyldt med gode oplevelser, og alene i Esbjerg er der masser af spændende ting at lave. Men alting har det bare med at blive lidt sjovere, hvis din hud også føles flot og sund. I denne guide kan du få forskellige råd til hudpleje, så du altid er klar til en sjov dag med vennerne.

Daglig hudpleje vs kosmetologer

Det kan være rigtig rart at gå til kosmetolog en gang imellem, men den daglige hudpleje er alligevel det allervigtigste. Du kan komme rigtig langt ved at rense dit ansigt, bruge forskellige nærende cremer og olier og sørge for, at din hud altid holdes fugtig.

Selvtillid

En flot hud kan hjælpe gevaldigt på selvtilliden, især hvis det lykkes en at få bugt med hudorme, bumser og bekymringsrynker. Man kan hurtigt blive rigtig selvbevidst omkring sin hud, og det er ærgerligt. Fokuser på dine styrker og plej din hud for din egen skyld – ikke andres!

Gode hudplejeprodukter

Der er i dag så mange gode hudplejeprodukter, at det kan være svært at finde ud af, hvad der egentlig er nødvendigt, og hvad man måske godt kan undvære. Vi har alle forskellige behov, men her kommer nogle forslag til produkter, du kan implementere i din hudplejerutine:

  • Dagcreme og natcreme. Begge cremer er karakteriseret ved at give huden masser af næring, mens dagcremen også har til formål at beskytte din hud mod solens stråler.

  • Øjencreme. Huden omkring øjnene er som oftest temmelig tynd og kan derfor have godt at noget ekstra pleje.

  • Ansigtsrens. Vores hud bliver udsat for lidt af hvert i løbet af dagen, så derfor kan det betale sig at sørge for at rense den både om morgenen og aftenen.

  • Eksfolierende cremer. Det er bestemt ikke nødvendigt at eksfoliere hver dag, men det kan være et godt supplement til din øvrige hudplejerutine.

Hvor kan du købe dine hudplejeprodukter?

Du kan købe hudplejeprodukter mange forskellige steder, men det er værd at overveje at købe dem på internettet, så du ikke behøver at være afhængig af at skulle køre langt for at finde de bedste hudplejeprodukter. Du kan bl.a. kigge på hjemmesiden https://www.danishskincare.dk

Hudpleje udover kosmetik

Kosmetik kan gøre underværker for din hud, men der er også andre ting, du kan gøre for at sikre dig en sund hud. Du kan komme rigtig langt ved at dyrke motion og spise sundt og beskytte dig mod skarp sol, hvilket selvfølgelig også kommer dig til gode på andre punkter.

Antioxidanter

Hvis du ønsker at styrke din huds elasticitet og på den måde forhindre tidlig rynkedannelse, så er det en rigtig god idé at spise produkter, der har et højt indhold af antioxidanter. De forhindrer nemlig oxidation af hudens bestanddele, så den bevarer sin smidighed.

Hvor kan du få antioxidanter?

Antioxidanter findes særligt i forskellige frugter og grøntsager, såsom mørkerøde rødbeder og majs. Det er dog også muligt at købe hudplejeprodukter, som indeholder stoffet, og det er altså en rigtig god måde at komme rynkerne i forkøbet.