Uanset set om du er single eller i et parforhold kan der være behov for at pifte intimiteten op og gøre det mere erotisk. Intimitet og nærvær både for dig som kvinde eller mand, men også for dig i et forhold har nemlig en stor betydning for livskvaliteten.

Måske tænker du selv, at dit liv er helt som det skal være, omvendt kan det også være at du ikke ved hvordan du kan forbedre det ift. erotikken – uanset hvilken af de to kategorier du står i er der altid mulighed for hjælp til et bedre sexliv. Hvis du er interesseret i at blive guidet til mere og bedre intimitet med din partner, så læs med videre i denne tekst.

Derfor er intimitet og romantik vigtigt

Ingen mennesker er ens, alle har hver deres præferencer når det kommer til sex og lyster. Dog er det fælles for alle, at et godt sexliv kan bidrage positiv til menneskers generelle trivsel. Altså kan et bedre sexliv være med til at optimere livskvaliteten. Der er mange der har ideen om, at et godt sexliv er lig med samleje og en masse orgasmer. Det er dog meget mere end blot dette. Et godt seksuelt samvær er nemlig både sanseligt og indeholder en stor mængde kærlighed og romantik. Dette vil altså også sige at god sex oftest er til stede ved gode samt nære relationer som man er trygge ved.

Derudover er sex noget meget intimt og personligt. Både for den enkelte, men også for par. For at optimere dit sexliv som single, kan det være en god ide her at spørge sig selv hvilke lyster man har og udforske sin krops forskellige erogene zoner. Hvis man er i et forhold, kan det være en god ide, at fortælle om sine egne lyster til sin partner, men også lytte til sine partners seksuelle ønsker.

Find inspiration til erotik og intimitet i forholdet

Hvis du på nuværende tidspunkt overvejer selv at udforske og prøve nye ting i dit sexliv, men ikke ved hvor du skal starte. Så kan du lige her hos EROTIKO, finde både en masse information, men også guides til bedre seksuelle handlinger. Der kan findes hjælp og guides til både kvinder, mænd og par. Yderligere er der information om en masse forskellige fetishs, som man kan læse mere om og evt. få hjælp til forstå dem og hvordan man kan få dem smeltet ind i sit sexliv.