Arbejdet fylder rigtig meget i mange menneskers liv. Det betyder også, at man sommetider kan blive ramt af at have brug for en pause. Heldigvis har mange arbejdspladser et stort fokus på at skabe gode rammer om pauserne. Det er nemlig enormt vigtigt for at bibeholde motivationen mest muligt. Selvom nogle måske tænker, at de bare kan knokle derudaf, er det faktisk ikke sundt.

Gode pauser er med til at sikre, at man ikke går kold. Derfor er der også al mulig grund til at have et fokus på det – både fra medarbejdernes og arbejdsgivers side.

Bordfodbold og bordtennis

Det kan være rigtig fint med noget underholdning på arbejdpladsen. Det kan eksempelvis være en skærm, hvor man kan spille noget FIFA eller andre spil. Det kan dog også være noget lidt mere aktivt. Sommetider har folk brug for at røre sig, fordi de måske sidder rigtig meget stille på arbejdet.

Det kan eksempelvis sikres ved et bordfodboldbord – find et her. Det er en enormt social aktivitet, hvor man kan være minimum fire med ad gangen. Det er også en fin måde at skabe lidt konkurrence på arbejdspladsen. Man kan gå og drille dem, man har slået, og det giver lidt sjov i hverdagen. Det kunne selvfølgelig også være et bordtennisbord. Det fylder dog noget mere, og man skal også have plads omkring sig for at spille ordentligt.

Afslapning

Det kan dog også være en god idé at give medarbejderne mulighed for at slappe af i deres pauser. Måske har de bare brug for lige at komme væk fra arbejdet og tænke på noget andet. Nogle har brug for at ringe til deres kone, mand eller kæreste. Andre har måske brug for at få svaret på nogle beskeder, som er tikket ind i løbet af dagen.

Det er helt fint, at langt fra alle har brug for ro, før de har fri. Nogle kan dog netop blive langt bedre og skarpere af, at de midt på dagen lige får et break fra det hele. Det kan være en god idé at tænke ind i arbejdspladsens rammer.

Klare linjer

Når der eksempelvis er underholdning tilgængeligt, må man også have nogle klare grænser og linjer. Det kan måske handle om, at man udelukkende må spille i pauserne. Der kan selvfølgelig være nogle særtilfælde, hvor man alligevel giver lov til nogle ting.

Generelt er det bare en god idé, at alle er med på reglerne. Det gør det også nemmere at opretholde dem.