Det er ofte en ting der er svær for os at tale om, men uanset hvor lidt eller hvor meget vi åbner op omkring det, så er det noget vi ikke kan undgå i livet.

Når vi skal tage afsked med en vi holder af er der ofte mange forskellige meninger om, hvordan man bedst gør det. Nogle mener at det altid er bedst med en traditionel begravelse, hvor andre måske gerne vil arrangere noget der er en smule anderledes.

Hvad er det rigtige farvel?

Når det kommer til at arrangere den perfekte afsked er der mange forskellige måder man kan gribe det an på. Men er der noget der er mere rigtigt eller forkert end noget andet?

Når det kommer til sorg kan man hurtigt sidde tilbage med følelse af, at dem omkring en ikke tager tabet lige så hårdt som en selv. Og selvom det kan være svært i øjeblikket, kan det dog være en fordel at huske på, at alle håndtere svære følelser forskelligt.

Hvordan får man plads til sine følelser?

Der er mange ting man skal rumme, når man står overfor en endelig afsked. Og hvordan sørger man både for at ære den person man har mistet og samtidig passe godt på sig selv og dem omkring en? En god måde er at bede om hjælp hos en lokal Bedemand Varde.

Det giver nemlig dig og dine nærmeste mulighed for at overlade al det praktiske til nogle der har erfaring med det. På den måde kan der både være plads til at alle kan føle det de har brug for uden at det går ud over selve afskeden.

Uanset om man er til den ene eller anden form for afsked, så er der ingen tvivl om, at det er en svær tid at være i for alle i den nærmeste omgangskreds.