Hvis du har eller gerne vil have et stråtag på dit hus, er der en masse ting, der følger med. Stråtag er i det hele taget faktisk et tag, som ikke kræver det helt store – det har nemlig en lang levetid, hvis man passer ordentligt på det.

Det er bare virkelig vigtigt, at man er opmærksom på, når der skal repareres eller vedligeholdes, så dette tag forbliver flot. Et stråtag er ikke noget, man selv kan reparere. Det kræver nemlig et Tækkefirma, som har fuldstændig styr på, hvordan det skal gøres, og som har en masse erfaring indenfor området.

Et tækkefirma kan hjælpe dig med en række forskellige ting – læs videre her, for at finde ud af, hvad de kan gøre for dig, og hvorfor det er vigtigt, at du kontakter dem med hensyn til dit stråtag.

Stråtag til nybyggeri

Hvis du har et nybygget hus, men er interesseret i at få et stråtag, er det ikke umuligt. Du skal bare have fat i et tækkefirma. De kan hjælpe dig med at få dette til at ske, og kan derudover også rådgive dig hen ad vejen.

De kan fortælle dig om de forskellige stråsorter, så du finder den, der er bedst til dit hus. Det er nemlig vigtigt at tage hensyn til huset stil, for at kunne finde det helt rette stråtag til dit hjem.

Kontakt et tækkefirma, hvis dette sker

Når du har et stråtag, er der nogle ting, du skal være opmærksom på – en af dem er fugt. Hvis der kommer fugt i stråtaget, vil der nemlig være en risiko for, at det går i forrådnelse. Fugt kan opstå på flere forskellige måder, men den mest normale er gennem alger og mos. Hvis du opdager alger og mos i dit stråtag er derfor vigtigt, at du tager fat i et tækkefirma.