Der er ikke noget som en forfriskende omgang damp ned i lungerne. Den frugtige smag og dejlige følelse er årsagen til, at e-cigaretterne har vundet indpas hos danskerne. Det gælder også i Esbjerg, hvor der sjældent er noget, der slår en gåtur langs havnen, mens du inhalerer forfriskende dampe, mens solen stille falder i et med horisonten. Desværre kan e-cigaretterne også gå i stykker, og der er flere årsager til, at det sker. Det er dog ikke sværere, end at du kan holde lidt øje med, hvordan du bruger e-cigaretten, så den holder lidt længere. Hvis du oplever problemer med din e-cigaret, kan du finde alle de reservedele, du har brug for her. Hvis det haster, og du ikke vil vente på levering, kan du tage ud på smoke-it på Exnersgade 18 i Esbjerg. For at undgå, at den går i stykker, er der dog nogle tricks, du kan bruge.

Pas på spolerne

Mange gange er det spolerne, der går i stykker i e-cigaretten. Det kan være, hvis du er lidt for utålmodig med e-cigaretten, og du ikke giver spolerne ordentlig tid til at blive fugtige, hvorfor de bliver enormt varme og kan gå i stykker. Hvis du ofte oplever, at e-cigaretten har en brændende og ubehagelig smag, er det et godt tegn på, at spolerne ikke får ordentlig tid til at blive varme.

Det kan også være, at du ikke giver e-cigaretten nok tid mellem brug. Det er en god huskeregel at give e-cigaretten fem sekunder mellem brug, så den lige kan få lov at køle lidt af og blive fugtig igen. Spolerne er simpelthen ikke bygget til overbrug, og det kan skade dem, hvis du ikke giver dem tid til at køle af.

Det sidste trick er, at du holder dig til en lav indstilling på watt, når det er muligt.