Esbjerg er en smuk perle af en by beliggende i det vestlige jylland med gode forbindelser til resten af jylland. Byen, der historisk set er en kendt fiskerby, er danmarks femtestørste by med lidt over 72.000 indbyggere. Af samme grund bør der altså selvsagt være rig mulighed for at finde et job i denne del af landet. Men det er ikke altid ligetil at finde et job. For nogle er det svært eller nervepirrende at få sendt ansøgningerne afsted. I andres tilfælde er de for kræsne eller snobbede omkring, hvad de vil lave og ikke vil lave. Uanset hvad så kræver det at lande et godt job, at du får sendt en veloplagt ansøgning til den gældende arbejdsgiver. Dette kan Candeno.com hjælpe dig med. Her får du professionel hjælp til skrivning af den svære ansøgning, det lækre CV og opsætningen af den perfekte LinkedIn-profil, hvis det er relevant for dig. Candeno.com har en tilfredshedsscore på 9,5 ud af 10, og siden tilbyder 7 dages gratis brug af tjenesten. Med andre ord kan Candeno.com være din vej til drømmejobbet, når du skal ud i Esbjerg og omegn og søge dit næste arbejde. Med Candeno.com i hånden får du lige et ekstra skub på vejen i form af tre veloplagte jobs, du kan søge i Esbjerg.

Dit lokale supermarked

Enhver by, stor som lille, har et eller flere tilhørende supermarkeder. Dette er næsten altid et godt sted at starte, hvis du ønsker at finde et job. Måske har du negative tanker om at arbejde i supermarkeder eller lignende, men der er ingen tvivl om, at det er et arbejde, mange har på et eller andet tidspunkt i deres liv, og mange nyder det faktisk også. Det er ikke sikkert, at alle supermarkeder skilter meget med, at de søger nye medarbejdere, men du kan altid prøve med en uopfordret ansøgning.

Brødboksen

Er du glad for at stå tidligt op, og nyder du at arbejde med brød og fødevarer? Hos Brødboksen i Esbjerg søger de netop nu en ny elev, der kan indgå i deres hold. Her er kravet blot, at du har afsluttet niende klasse og står klar til rådighed.

Lagerarbejde

I samme stil som supermarked, så kan du regne med at finde forskellige lagerbygninger rundt omkring de fleste større byer. Dette er solidt ufaglært arbejde, der næsten altid er til at få fat på, hvis du er fleksibel med dine arbejdstider. her kan du også stifte bekendtskab med andre ligesindede lagermedarbejdere.