Sydkystens automatik er stiftet i 2007 af Lars Busk. Sidenhen er firmaet vokset, og omfatter nu en række kompetente og erfarne elektrikere, der kan være behjælpelige til at skabe fremgang i netop din virksomhed. Sydkystens Automatik favner service, der knytter sig til mange forskellige industrier. Fælles for den mangeartede service er hertil, at kvalitet og præcision er en prioritet, så du er sikret det bedst mulige udbytte af dit køb. I 2019 blev der kreeret en kort youtubevideo, hvori du som køber har mulighed for at komme bag om produktionen hos Sydkystens Automatik. I videoen får du indsigt i Sydkystens Automatik og kanban-lageret fra Solar, hvor udvælgelsen af de forskellige dele til produktionen indfinder sig. Lageret fremvises af ejer Lars Busk, som giver en kort introduktion til Sydkystens Automatik og det kanban-lager, hvori de forskellige varer udvælges.

Nem og sikker service

Sydkystens Automatik befinder sig i Karlslunde, og kan kontaktes på adskillige måder, eksempelvis over mobil, mail, facebook osv. Den gode service befinder sig dermed aldrig længere væk end et enkelt klik eller en opringning.

Hos Sydkystens Automatik kan du modtage kvalificeret vejledning inden produktionen af dit ønskede produkt, så du er garanteret, at produktet stemmer overens med dine behov og ønsker. Monteringen kan efterfølgende udføres af de dygtige fagfolk, så du er sikker på at undgå fejl og mangler, der kan give skader senere i forløbet. Hertil er du også sikret, at installationen bliver fuldført at kompetente hænder, der kender til vigtige sikkerhedsprocedurer undervejs. Service fra Sydkystens Automatik er derfor let tilgængelig, og du kan både under produktion og montering være sikker på, at arbejdet udføres af hovedansvarlige, der træffer de rigtige valg for netop din virksomhed. 

Monterer styretavler ude i den store verden

I den korte video formår ejer Lars Busk at give god indsigt i Sydkystens Automatiks egentlige formål: At producere og montere styretavler ude i den store verden. Styretavler er en essentiel del af mange industrier, og kerneværdier hos Sydkystens Automatik er derfor at medarbejderne har stor erfaring og samtidig arbejder kvalitetsbevidst. Dette er derfor en garanti, du kan forvente, når du modtager service hos Sydkystens Automatik. I videoen får du indblik i den simple arbejdsproces der danner rammerne for, at det bedste og skarpeste arbejde kan udføres for præcis dig. Hos Sydkystens Automatik er du dermed sikret aldrig at skulle gå på kompromis med det gode resultat.