Den ny corona-virus har gjort det at opnå velfungerende kommunikation og at udtrykke budskaber til en opgave, der kræver lidt mere kreativitet end førhen. Man kan nemlig ikke afholde kurser på spændende og innovative steder eller lancere produkter, som kan afprøves straks. Der må nye midler til.

Benyt en erfaren virksomhed

Normalt er det for det meste internationale virksomheder, der gør brug af metoder som disse for at kunne nå ud til medarbejdere, som sidder flere hundrede kilometer væk. ”Metoder som disse” er mere specifikt studier. Studio1b.dk er et firma, der bestemt er bekendt med at fuldende et virtuelt event eller arrangement med professionelle rammer.

Småt i antal; stort i muligheder

De har studier, der kan benyttes til både webinars, undervisning, konferencer, produktlanceringer, kurser, salgsmøder og nærmest alt andet, dit firmas fantasi rækker til. Med mulighed for alle disse forskellige arrangementer kunne man måske fristes til at tænke, der skulle adskillig plads og utallige studier til for at opfylde kravene til dem alle; men det skal der faktisk ikke engang. Studio1b.dk har kun to studier. Selvom det ikke lyder af meget, har det vist sig at være nok, da de begge har hver sine kvaliteter, som tilsammen er mere end udmærket til alle disse events.

Loungestudiet

Loungestudiet er det mindste studie af de to med plads til to speakers og en moderator. Det fungerer specielt godt til webinars og andre præsentationer, der kræver lidt mindre plads, da størrelsen på selve studiet er 4*7 meter. Der tilhører en basispakke, hvormed man bl.a. får tre robotkameraer og mikrofoner.

Eventstudiet

Eventstudiet er 12*18 meter fremfor de 4*7. Dermed egner det sig bedre til konferencer og andre store events. Det kan sammenlignes med et nyhedsstudie, og der er endda en LED-videovæg. Hertil hører bl.a. kontrolrum, broadcast kameraer og mikrofoner. Til begge studier kan man få en studiepakke.