Klistermærker kan findes i utroligt mange udgaver. De kan ligeledes bruges til vidt forskellige formål. For eksempel kan de blive brugbare på firmaets kontorer. Dette kan du læse mere om i denne tekst.

Lav dine egne klistermærker hos ikastetiket.dk

I dag kan du utroligt nemt lave dine helt egne klistermærker. Her gælder det bare om at have en vision om, hvordan dit klistermærke skal se ud, og så kan du på nem vis designe det på nettet. Du kan for eksempel besøge hjemmesider, såsom ikastetiket.dk, som blandt andet sælger klistermærker.

Hygiejneklistermærker der nedsætter sygemeldingerne

Du kan for eksempel designe nogle hygiejneklistermærker til kontorerne. Det kan være smart, hvis medarbejderne sidder meget tæt på kontorerne. Dermed ville det være godt at have nogle klistermærker, som minder medarbejderne om, at de for eksempel skal spritte af eller hoste i ærmet.

Det kan nemlig have en indflydelse på, hvor mange sygemeldinger der kommer i firmaet. Hvis hygiejnen er i top, kan der måske skrues ned for antallet af sygedage.

Et firma kan have forskellige behov. Derfor kan du designe det helt rette hygiejneklistermærke for firmaet hos ikastetiket.dk, som siger det, det skal.

De informative labels på kontorartiklerne

Du kan også vælge at lave nogle specielle labels. Det kan være labels med bestemte informationer, som du kan klistre på kontorartiklerne. Du kan for eksempel lave labels med firmaets adresse og telefonnummer, som tydeliggør, hvor kontorartiklerne hører til.

Det kan også være labels, som skal klistres på firmaets produkter. Der er ingen grænser for, hvad du kan lave.

Klistermærkerne med de vigtige kontaktoplysninger

Du har også mulighed for at lave klistermærker, som har vigtige kontaktoplysninger. Det kan være din e-mail, som du klistrer på bordet. Dermed ved andre, hvordan de kan kontakte dig ved bare at notere sig kontaktoplysningerne på klistermærket. Du kan også få inspiration til dine klistermærker ved at besøge ikastetiket.dk.