Selvom tingene er lidt anderledes en de plejer lige nu, betyder det ikke, at alting gør i stå. Selvom mange arbejder hjemmefra mens Corona krisen er i udbrud, betyder det ikke, at tingene skal være halvfærdige og mindre gode, end de plejer. Mange er tvunget til at holde deres møder hjemmefra virtuelt. Dette er en omvæltning for mange, og det er ikke noget, som man plejer at gøre. Derfor kan det i starten også være svært at gennemskue, hvordan man gør disse møder, så gode som muligt. Det handler om at få det bedste ud af en dårlig situation. Det er vigtigt at have gode produkter, så teknikken kører godt, når mødet er i gang – det kunne være AV udstyr og løsninger. Du kan finde disse produkter fra Neets her.

Vær sikker på, at elektronikken virker

Det værste der kan ske ved et virtuelt møde er, at teknikken driller. Det forstyrrer hele mødet, og det hele kommer lidt på pause. Det er derfor vigtigt at du tjekker ting som din wifi forbindelse, inden mødet starter. På den måde er du sikker på, at du har gjort hvad du kan, for at din forbindelse ikke falder igennem. Derudover skal du have strøm på dine forskellige ting. sørg for at din computer er ladet fuldstændig op, så den ikke pludselig løber tør for strøm midt i det hele.

Tag det seriøst

Når man arbejder hjemmefra, kan man hurtigt komme ind i en lidt ”doven” rutine. Man er derhjemme, og det er jo her, man plejer at slappe af. Derfor kan det være lidt svært at omstille sig. Det er dog vigtigt at tage ting som møder seriøst – det betyder altså at du stadig har tøj på, som passer til arbejde, og ikke sidder i pyjamas eller lignende.