En af de helt store trends, når det kommer til boligindretning, er at få bragt naturen ind i hjemmet. Det er ikke kun forbundet med stil og design, men er faktisk også godt for din velfærd. At få naturen ind i hjemmet kan nemlig tilføre din bolig det nordiske look, som er kendetegnet ved ro og afslappethed. Hvis du ønsker at få bragt et helt særligt og smuk møbel ind i dit hjem, som ovenikøbet kan tilføre ro til dit hjem, så er et specielt spisebord det helt rigtige valg for dig. Et lækkert spisebord er desuden helt optimalt, når der skal nydes både små og store øjeblikke med dem du holder af. Vi har et stort udvalg af plankeborde, så du kan finde netop det plankebord, der passer bedst ind hjemme hos dig. 

Til de mange stunder, som livet byder på

De mange smukke plankeborde er helt perfekte som et bærende møbel til spisestuen. Her kan hele familien samles til gode og hyggelige stunder. Dette er uanset om stunden blot skal deles med den nærmeste familie, som indebærer familiemedlemmer indenfor hjemmets fire mure, eller flere gæster er inviteret til en god tid i jeres hjem. Til plankebordet kan nemlig købes tillægsplader i matchende farver, så I kan udvide pladsen, når behovet er der. Det giver mulighed for at kunne invitere over og være værter for julefrokosten eller det næste sammenskudsgilde. Pladerne kan tages af og gemmes væk, så pladsen kan bruges bedre til hverdagens gøremål, når gæsterne er taget hjem og behovet ændrer sig. 

Et bord der passer til jer

Vores udvalg af plankeborde spænder over forskellige nuancer. Herunder kan der findes røget eg og hvidolieret eg. Om stilen i jeres hjem gør at en lys nuance eller en mørkere nuance passer bedst, så kan I altså finde et bord, der passer ind derhjemme. Eg er en af de hårdeste træsorter, hvilket gør det til en helt optimal bordplade, da den er let at holde. I vil opleve, at bordpladen ikke er modtagelig overfor ridser og hakker og hvis uheldet alligevel måtte være ude, så kan lidt fint sandpapir nemt udbedre en mindre skade. Det gør bordet helt optimalt til hele familien, uden at der er grund til bekymring, når børnene hakker med gafler eller nogle af de mange andre ting, der kan ske, når livet udspiller sig. Et plankebord er altså et perfekt bord til at samle familien og give jer mange gode stunder sammen.