Flere og flere virksomheder investerer i firmabiler, fordi det er blevet mere gunstigt med tiden. Står du og mangler en ny firmabil til virksomheden, men er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe firmabilen eller erhvervslease den? Så er du landet det helt rette sted. I denne artikel får du nemlig hele 3 gode grunde til, hvorfor erhvervsleasing kan betale sig.

Der er ingen momsudbetaling

Når du som erhvervsdrivende leaser en firmabil, så slipper du for at skulle betale 25% moms. Det skyldes, at der ikke er nogen momsudbetaling ved erhvervsleasing, hvilket er en af de helt klare goder. Momsen bliver i stedet delt op og fordelt over hele leasingperioden, så det belaster ikke virksomhedens økonomi i samme grad som ved køb af firmabil. Lyder erhvervsleasing som noget for dig, så tilbyder perbcars ærlig leasing af din næste firmabil. Du skal altså ikke bekymre dig om en stor efterregning ved leasingaftalens udgang.

Likviditeten belastes mindst muligt

En af grundene til, at erhvervsleasing er fordelagtigt for virksomheder, det er, at der frigives kapital til andre mere attraktive områder i virksomheden. Som sagt, fordeles momsen i rater, og dermed påvirkes likviditeten ikke på samme måde, som hvis du køber en firmabil med momsudbetaling. Det er altså en oplagt løsning for din virksomhed, hvis du ønsker at bruge penge på investeringer, der er langt mere givende og attraktive. Hvis du kunne tænke dig at erhvervslease firmabilen, så få din næste bil finansieret hos perbcars.

Der er ingen uforudsete værditab på bilerne

Det kan slå bunden ud af din virksomheds økonomi, hvis der hele tiden opstår uforudsete udgifter. Når du erhvervsleaser, skal du betale en fast månedlig ydelse, så du kan altså let lægge et skarpt og stabilt budget, fordi du ikke skal tage højde for eventuelle ekstra udgifter i forbindelse med firmabilen.